-

 

 
HUVUDSPONSOR
Presentationer i eget konferensrum
 
 
...................

Oberoende förstudie/rådgivning inför ett
affärssystemsbyte eller större versionslyft
Förstudien det viktiga förarbetet för ett lyckat affärssystemsprojekt
Industrilogistik visar sin metod för att genomföra en oberoende behovsanalys och rådgivning kring upphandling av affärssystem. Presentationen kommer att belysa hur vi säkerställer projektet och maximerar effekterna av investeringen. Vi berättar också om de tjänster vi kan erbjuda kring projektledning vid implementeringen.


Vi har god kompetens kring följande system:
AX, IFS, Jeeves, NAV,  Monitor,  Movex M3, Garp, Pyramid, IScala


 
 
10.00
&
13.00
&
14.00
&
15.00

Processkartläggning 

Industrilogistik presenterar sin metod för att genomföra en processkartläggning/förbättringsprojekt på ett tillverkande företag. Vi visar hur vi hjälper vår kund att prioritera, optimera och implementera förbättringarna.

Industrilogistik har medverkat i flera hundra förbättrings-/affärssystemsprojekt på tillverkande och distribuerande företag. Vi använder en beprövad metod och vår erfarenhetsbank. Vi är en oberoende partner vi säljer inga system utan förmedlar kunskap/tjänster till våra  kunder.

 
16.00
 
PLATINA PARTNERS
Presentationer i eget konferensrum
 
 


Snabbaste vägen till framtidens affärssystem
Redan för 15 år sedan, genomförde Implema implementeringar av nya affärssystem på 90 dagar. Implema kommer att  berätta hur detta kan göras, vad är framgångsfaktorerna och varför en kort implementationstid är den viktigaste faktorn att styra mot.

 
 
10.00


Framtidens Industri 4.0
Addovation presenterar hur vi med hjälp av IFS Applications har varit med i framtagandet av en helautomatiserad tillverkande produktion där hela verksamheten kan övervakas och hanteras genom affärssystemet. Ett spännande föredrag om framtidens industri 4.0


10.00

 
DYNAMICS 365 - ETT AFFÄRSSYSTEM SKAPAT FÖR DIGITALISERING
Presentatör Robert Grahn, Sales Director Microsoft Dynamics, Implema AB
Dynamics 365 är ett molnbaserat affärssystem från Microsoft som innebär helt nya möjligheter.
Under seminariet presenterar vi hur man enkelt skapar appar, visualiserar data samt använder arbetsflöden. VI går även igenom styrkorna med molndrift och vad det innebär för användarna.
Seminariet vänder sig till dig som är nyfiken på, och vill lära dig mer, om Dynamics 365.

 
16.00

Automatiserade rutiner för dokument och rapporter
Addovation visar hur bl.a. Anticimex arbetar med genererade rapporter och dokument ur IFS Applications som är stommen i bl.a. besiktningsprotokoll och andra strategiska dokument. Med hjälp av Addovation har Anticmex fått en lösning där mycket administrativt arbete helt automatiserats och där man enklare säkerställer kvalité och precision.

 
16.00

GULD PARTNERS
Presentationer i eget konferensrum


 


Pyramid 4 – Upplev den nya generationens affärssystem kryddat med ett attraktivt mässerbjudande!

Med Pyramids breda utbud av plattformar, som ex. webb och mobila enheter, kan du arbeta i de som passar dig bäst. Vi kommer att visa en mix av spännande funktioner och dessutom beskriva en modell för lyckade implementeringar och uppgraderingar av detta användarvänliga affärssystem. Avslutningsvis presenterar vi ett attraktivt mässerbjudande som endast gäller för dig som besöker detta presentationspass.

13.00

Maximera din industriproduktion och ta del av ett attraktivt mässerbjudande!

Vill du kunna utvinna maximal effekt av dina befintliga industriutrustningar samtidigt som din personal känner sig positiv till olika typer av förändringar? Välkommen till ett presentationspass där vi visar hur man skapar och genomför detta i praktiken via ett antal aktuella kundcase. Avslutningsvis presenterar vi ett attraktivt mässerbjudande som endast gäller för dig som besöker detta presentationspass.

 
15.00

Qpick - Kom och se marknadens mest användarvänliga plocksystem

Qpick hjälper dig hålla koll på ditt varulager. Med smarta funktioner, ett intuitivt användargränssnitt och effektiv utrustning kopplat till ditt affärssystem får du helt andra möjligheter att effektivisera och säkra upp lagerrutinerna. Vi visar här egenskaperna i systemet och hur t.ex. ett orderplock kan gå till i ett toppmodernt hjälpmedel.

 
13.00

Qpick - Förenkla din lagerhanterhantering tillsammans med Pyramid

Behöver ditt lager effektiviseras?

Under detta presentationspasset kommer INVID & Qsys presentera Pyramid och Qpick, ett streckkodsbaserade plocksystem som hjälper er att effektivisera det vanligaste rutinerna på ett lager. Qpick går att integrera mot olika plattformar och miljöer, men under detta presentationspass fokuserar vi på några användarvänliga funktioner som gör ditt lager mer effektivt och mobilt tillsammans med affärssystemet Pyramid.

15.00
 
NetSuite demo
Se hur det världsledande publika molnbaserade ERP systemet NetSuite kan effektivisera era affärsprocesser och i realtid visualisera affärskritiska data via inbyggd affärsintelligens (BI), där allt bygger på en enhetlig databas med hög tillgänglighet (7x24). Med NetSuite får du ett bekymmerslöst och kostnadseffektivt ägande där Ni kan fokusera på er kärnverksamhet istället för på ineffektiva och kostsamma systemlösningar.
 
 13.00
&
15.00
 
 SILVERPARTNERS
Presentationer i eget konferensrum
Vi visar nya generationen av MONITOR affärssystem – MONITOR G5.

Vi ger er ett urval av funktioner och möjligheter.

14.00


Eliminera ineffektivitet och fatta bättre beslut med exakt och lättförståelig information i realtid från Epicor Mattec MES och EDA.
Få information dygnet runt om tillverkningsprocesser från hela anläggningen.
Hitta svaret på svåra frågor och öka produktiviteten, minska kostnaderna och förbättra konkurrenskraften med ERP lösningar – i molnet eller hostade från världsledande leverantören Epicor Software Corporation.


 
 
14.00Få full kontroll över dina projekt med 4PS Construct – En verksamhetslösning för projektstyrda företag inom bygg, installation och service

Har du kontroll i dina projekt? Har du en samlad bild som ger dig möjlighet att ta snabba beslut? Med rätt information på rätt plats får du full koll på din verksamhet.

4PS Construct är ett verksamhetssystem utvecklat för företag inom bygg, installation och service. Med stöd för CRM och anbudshantering, kalkylering, projektbudgetering, prognostisering och uppföljning helt integrerat med ekonomifunktioner får du ett fullvärdigt ekonomi- och projektledningssystem för din verksamhet. Förutom projekt hanteras även logistik och produktion.
 
14.00StepUp din digitala transformering med vårt Multitenant Cloud ERP system-RambaseKunder ställer, med all rätt, större krav på oss systemleverantörer. Vi vill möta dessa krav genom tydligt definierade segment, god branschkunskap, hög funktionalitet, multitenant SaaS ERP på riktigt, flexibel och enkel licensmodell, egen EMP certifierad datacenter och snabba projekt med fastpris.  


14.00